шукати в знайденому
Розширений пошук
10:00 - 18:00 (Пн. - Нд.) +38 (098) 540-50-03

Велосипед Specialized DIVERGE MEN E5 COMP 2019

Код товару: 20902
На складі: немає
Товару немає в наявності

Створений для пошуку нових доріг або просто для ком'ютингу на роботу, Diverge Comp E5 показує, наскільки універсальним може бути сучасний дорожній велосипед. Рама Diverge може запропонувати райдер абсолютно новий рівень відчуттів.

  • Перше технічне обслуговування – БЕЗКОШТОВНО
  • Гарантійне та післягарантійне обслуговування,
    обмін/повернення товару протягом 14 днів
  • Оплата готівкою, Visa/MasterCard, Приват24,
    Безготівковий розрахунок
  • Гравійний велосипед Specialized Diverge Men E5 Comp

    Створений для пошуку нових доріг або просто для ком'ютингу на роботу, Diverge Comp E5 показує, наскільки універсальним може бути сучасний дорожній велосипед. Рама Diverge може запропонувати райдер абсолютно новий рівень відчуттів.

    Вислухавши побажання клієнтів, Specialized вніс деякі зміни щодо минулої версії. Номер один - це збільшений грязьовий просвіт для широких покришок 700x38 мм, наступним фактором покращення була вага. Використовували елементи дизайну з гоночної моделі Roubaix і виконали раму з фірмового алюмінієвого сплаву E5 Premium, відомого своїм феноменальним поєднанням жорсткості, легкості та надійності для експлуатації в умовах поганих доріг. Ще відмовилися від геометрії велосипедів для велокросу і розробили новий підхід Open Road Geometry. Так, ви можете подумати, що це просто маркетингова назва, але Diverge за відчуттям від їзди повністю відмінний як від шосейних велосипедів, так і від велокросових гоночних байків. Можна сказати, що це дорожній велосипед, призначений для катання трейлами. Якщо оперувати цифрами, то каретка в новій версії стала на півсантиметра нижчою, ніж у минулому Diverge, кут рульової став пологішим, а довжина заднього пір'я і бази — меншою. Всі ці зміни роблять поведінку велосипеда більш комфортною на ґрунті, не заважаючи комфортній їзді дорогою.

    Коли ви їздите грунтовими або кам'янистими дорогами, широкі покришки з нижчим тиском точно додадуть вам комфорту і зчеплення, але крім цього Speciolized впровадив повністю нову версію амортизатора Future Shock в рульову трубу Diverge. Він не тільки поглинає вібрації та удари від дороги, але й не впливає на керованість за рахунок того, що кут кермової та довжина бази під час роботи амортизатора не змінюються. Іншими словами, велосипед стає комфортнішим, коли це необхідно, але його керованість незмінна. В оновленій версії Future Shock для Diverge використовуються прогресивні пружини для можливості відпрацювання жорсткіших ударів, ніж бувають на асфальтових дорогах. Також слід сказати про те, що Diverge має 3 кріплення під флягоутримувачі, а також дозволяє закріпити на рамі багажники, що робить байк придатним для довгих велоподорожей.
    · Рама, виконана з алюмінію Premium E5, має нову геометрію Open Road для комфорту та керованості на поганих дорогах, а амортизатор Future Shock Progressive з ходом 20 мм робить навіть розбиту ґрунтовку комфортною для довгої їзди.
    · Легка вилка з карбону FACT забезпечує найточнішу керованість, малу вагу та надійність.
    · З обладнанням Shimano 105 перемикання залишиться чудовим надовго, незалежно від умов поїздки.

    Specialized Diverge Men E5 Comp відмінний універсальний сучасний дорожній велосипед!

  • Нове повідомлення
    Обговорення
    немає повідомлень на цей товар
  • Безкоштовна доставка
    по всій території України, при замовленні від 1000 грн.
  • Технічне обслуговування
    Перше технічне обслуговування безкоштовно
  • захист платежів
    100% Захист платежів
    та легке повернення коштів
  • безпечна оплата
    Приймаються всі основні кредитні та дебетові картки
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація